REVISION I VIDEBÆK OG HERNING

Vi er et Videbæk-baseret revisionsselskab nær Herning med over over 40 års erfaring i at assistere små og mellemstore virksomheder med bogføring, regnskab, revision og rådgivning. Vi arbejder ud fra koncepter, der skaber nærhed, værdi og kvalitet for dig som kunde og får dig til at føle, at det er dine behov, der bliver opfyldt.

Som medlem af FSR – Danske Revisorer – er vi sikret konstant adgang til den nyeste viden inden for lovgivningen på regnskabsområdet og ved derfor altid hvilke løsninger, der kan hjælpe vores kunder bedst. Gennem samarbejde, engagement og intelligent kommunikation skaber vi et serviceniveau, der giver dig tryghed og adgang til en ekspertise, som få andre revisionsselskaber kan matche.  

Revisionskontoret i Videbæk

Nærvær

Hos os kommer du i fokus. Du kan forvente individuel og nærværende kommunikation samt et højt personligt serviceniveau tilpasset dig

Revisionskontoret i Videbæk

Værdiskabende

Du kan forvente, at vi igennem løbende dialog ønsker at opnå forståelse for dig og din virksomhed, så vi kan bidrage til at skabe værdi for dig.

Revisionskontoret i Videbæk

Kvalitet

Med over 40 års erfaring kan du forvente et højt fagligt og etisk niveau. Vi vil levere individuelle løsninger af høj kvalitet, som matcher netop dine behov

flueben

GODKENDT REVISIONSSELSKAB

Vi tilbyder alle typiske fomer for revisorydelser.

hjerte

LILLE REVISIONSFIRMA MED HØJT SERVICE NIVEAU

Vi engagerer os og er nemme at komme i kontakt med.

pakkeloesning

PAKKELØSNINGER MED FAST MÅNEDSPRIS

Vi tilbyder pakkeløsninger til fast månedspris – ingen overraskelser.

HVAD ER DIN PRIS?

BESTIL ET UFORPLIGTENDE TILBUD